Kartvizit Basımı – Ankara Kartvizit Basımı – Kartvizit Çeşitleri

Ankara Kartvizit BasımıKartvizit Basımı Ankara

Kartvizit Seçenekleri ve Özellikleri

Parlak veya mat görünüşleri ve farklı üretim materyalleri ile birçok kartvizit çeşidimiz arasından sektörünüze ve bütçenize en uygun kartviziti kolayca bulabilirsiniz.

Standart Kartvizit

8,4 x 5,2 cm boyutlarında, düz kesim ile üretilen, dikdörtgen biçimli kartvizitlerdir. İsteğe uygun olarak mat veya parlak selefonla kaplanabilen standart kartvizitler, uygun fiyatları ve kısa hazırlanma süreleriyle öne çıkmaktadır.

Kabartma Laklı Kartvizit

Bu kartvizit çeşidinde istediğiniz yazılarda ya da logonuzda kabartma lak bulunur. Boyutu standart kartvizit ile aynıdır. Ayrıca bu özellikli olanlarda mat selefon kullanılır.

Sıvama Kartvizit

Sıvama kartvizitler, kalınlıkları ve sağlam oluşlarıyla öne çıkmaktadır. Çift yönlü olarak basılan ve mat selefon ile kaplanan sıvama kartvizitler, iki kart tabakasının özel bir tutkalla yapıştırılmasıyla üretilmekte ve ağır duruşlarıyla oldukça profesyonel bir izlenim uyandırmaktadır.

Kraft Kartvizit

Kraft kartvizit kraft kâğıttan yapılır. Baskı sıvama normalde olduğu gibi çift yönlüdür ve özel kesimlidir. Özellikle yaratıcı sektörlerdeki profesyonellerin tercih ettiği kraft kartvizitler, materyalleriyle ötekilerden ayrılmaktadır.

Katlamalı Kartvizit

Bu kartvizit çeşidi adından anlaşılacağı gibi iki katlamalı biçimde oluşturulur. Kartvizitin her yönüne baskı yapılabilmektedir. Sıra dışı bir kartvizit formatı tercih ederek öne çıkabilir, bu sayede çok daha fazla bilgi sığdırabilirsiniz.

Ankara Kartvizit Basımı – Avukat Kartvizit Basımı

Yorum Yap