Ankara Matbaa-Ankara Kartvizit Basımı

Ankara Matbaa Ankara-Kartvizit Basımı

Çoğu markanın kartvizit örnekleri yeterince ilgi çekici değil ve bunu çoğumuz biliyoruz. Tabii ki bu kartvizit örnekleri ilginç olmamak için tasarlanmıyor. Ancak birçok marka kartvizit tasarımı konusunda iyi bir grafik tasarımcı ile çalışmadığı için. İyi sonuçlar alamıyor ya da kartvizit tasarımına yeterince önem vermediği için iyi sonuçlar da beklemiyor.

Birçok kartvizit örneği iyi birer örnek teşkil etmiyor ancak kartvizit örnekleri mevzu bahis olduğunda bakmamız gereken şey kartvizitin işlevselliği olmalı. Bir kartvizit tasarımı insanların kartviziti ellerinde daha uzun süre saklaması ve akıllarında yer etmesi amaçlanarak hazırlanmalıdır. Bu nedenle kartvizit örnekleri arasında değerlendirme yaparken dikkat etmeniz gereken birçok unsur var;

Kartvizit tasarımı markanızı yansıtmalı ve sektörünüzle uyumlu olmalıdır. Örneğin, çok parlak ve süslü kartvizit tasarımlarını ciddi işlerle uğraşan bir avukatın kullanmaması gerekir. 

İyi kartvizit tasarımı demek çok dolu ve göz alıcı bir kartvizit tasarımı anlamına gelmez. Sadelik ve şıklık çoğu senaryoda kartvizit tasarımı için çok daha etkilidir. 

Kartvizit örnekleri içinde beğendiğiniz birçok kartvizit özel kağıtlar kullanarak basılmış olanlardır. Bu nedenle kartvizit tasarımı seçerken kullanılacak kartvizit kağıdının da etkisini es geçmemelisiniz. 

Ankara MatbaaAnkara Kartvizit Basımı

Yorum Yap